Distriktssköterska alt. Sjuksköterska Stora Trädgårdsgtans HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska alt. Sjuksköterska Stora Trädgårdsgtans HC. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu ett givande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla medarbetare för höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt till tak är två beskrivningar som passar in på oss.

Vi söker

Vi söker nu en distriktssköterska/sjuksköterska gärna med inriktning mot diabetes till vårt arbetslag. Arbetet består även av traditionellt mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i TeleQ, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Viss tjänstgöring på primärvårdsjouren kan komma att ingå.

Du är specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska. Utbildning och/eller erfarenhet av diabetes är meriterande.

Du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor. Du är flexibel och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 500 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:99 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tilllsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämplar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.