Distriktssköterska Ankarsrums hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska Ankarsrums hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 20 mars.

Vi erbjuder

dig som är distriktssköterska arbete på vår mottagning och i telefonrådgivning. Möjlighet till egen mottagning finns. Viss tjänstgöring på primärvårdsjouren ingår.

Vi söker

Specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, engagemang och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är ett kompetent, engagerat och glatt gäng som arbetar på Ankarsrums hälsocentral. Det är en liten välfungerande hälsocentral där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått och stort.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:23 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.