Distriktssköterska Esplanadens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska Esplanadens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 februari.

Vi erbjuder

ett stimulerande arbete där du blir en del av ett engagerat team som kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vår hälsocentral.
Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består av mottagningsarbete som distriktssköterska samt sjukvårdsrådgivning i TeleQ.
Har du en specialitet eller intresseområde inom vårt uppdrag?

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande.

Som medarbetare i teamet kommer du att aktivt delta i den fortsatta utvecklingen av enhetens arbete och erbjuds spännande omväxlande arbetsuppgifter.

Hos oss erbjuds du den kompetensutveckling du och verksamheten behöver.

Vi söker

Vi söker dig som är leg. distriktssköterska och är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och vill vara en del av vår goda gemenskap.

Gärna erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård.
Vi erbjuder mentorskap om du är ny i din yrkesroll.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Esplanadens hälsocentral har just nu 10 700 listade personer. Vi har en god bemanning och god tillgänglighet. På läkarsidan är vi fullbemannade och vi använder oss inte av bemanningsföretag.

På vår hälsocentral råder en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje. Kom med i vårt gäng!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:140 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.