Distriktssköterska Gamleby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska Gamleby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 november.

Vi erbjuder

Vi söker en distrikts-/sjuksköterska med intresse för att arbeta i Primärvården.
I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och bedömning per telefon och vid patientbesök, det ingår även arbete på distrikts-/sjuksköterskemottagning. Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta med diabetes eller inkontinens. Viss tjänstegöring på primärvårdsjouren ingår.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en mindre hälsocentral med en positiv och trygg arbetsgrupp.

Vi söker

Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska alternativt leg sjuksköterska med annan lämplig utbildning. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Personliga egenskaper är av betydelse

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en trevlig och välfungerande hälsocentral med ca 6.600 listade personer.

Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling.
Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:108 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.