Distriktssköterska/Sjuksköterska Astma/Kol Berga hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Astma/Kol Berga hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 25 oktober.

Vi erbjuder

Nu erbjuder vi dig ett spännande och omväxlande arbete på Berga HC som vikarierade distriktssköterska/sjuksköterska med inriktning astma/kol.
Vi strävar mycket efter att kunna erbjuda en god arbetsmiljö med patienten i fokus så att trivsel, trygghet och roliga utmaningar är stimulerande i vardagen. Alla ålderskategorier är representerade i personalen, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas om hand, vilket leder till ständig utveckling och förändring.

Vi söker

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska på vikariat till oss på Berga hälsocentral.
Vi vänder oss till dig som vill vara med och utveckla, förnya och även förvalta vår hälsocentral, vi är glada att just du vill börja hos oss.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel, strukturerad och kvalitetsmedveten och med gott bemötande samt har lätt för att samarbeta och utveckla/förbättra verksamheten.
Eftersom vår astma/KOL-sjuksköterska skall vara tjänstledig så sätter vi stort värde på om du har utbildning i astma/kol, eller vill lära upp dig.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Du är välkommen med din ansökan till Berga HC som är en stabil och växande verksamhet med en trevlig personalgrupp.
Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus. Vi söker därför dig som vill vara med i denna utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:96 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-12-01 till 2019-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.