Distriktssköterska/Sjuksköterska Borgholms hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Borgholms hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 1 oktober.

Vi erbjuder

Vi är en arbetsgrupp som har roligt på arbetet med patienten i fokus och på omvårdnad.
Här samarbetar vi och delar på de olika uppgifterna. Vi är en hälsocentral i framkant som driver utvecklingsarbete i grupper där varje personalkategori finns representerad.
Alla ålderskategorier är representerade i personalen, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas om hand, vilket leder till ständig utveckling och förändring.

Vi samarbetar med kommun, ambulans och Länssjukhus vad gäller vårt Hemsjukhus med syfte att skapa trygghet i hemmet för både äldre och svårt sjuka.
Det finns möjligheter att fokusera på intresse-områden och att kunna utvecklas på arbetet och hjälpa våra patienter till ett bra vårdförlopp och egenvård.

Det är dig vi behöver, välkommen!

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du är legitimerad sjuksköterska. Är du utbildad distriktssköterska och/eller har erfarenhet av arbete inom Primärvård är det meriterande. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska på vikariat till oss på Borgholms hälsocentral.
Vi vänder oss till dig som vill vara med och utveckla, förnya och även förvalta vår hälsocentral, vi är glada att just du vill börja hos oss.
Just nu utvecklar vi vårt akutteam för Drop in verksamhet. Teamet består av sjuksköterska, undersköterska och läkare.

Vi har olika ssk/dsk mottagningar och telefonrådgivning via TeleQ.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:95 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat, snarast eller efter överenskommelse till och med 2019-11-10 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.