Distriktssköterska/Sjuksköterska Gamleby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Gamleby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 11 februari.

Vi erbjuder

Distriktssköterska/Sjuksköterska med stort intresse för för primärvården och brinner för kvalitet i vården.
Du kommer att arbeta med telefonrådgivning, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.
Möjlighet till mottagningsarbete ingår med eget ansvarsområde
Viss tjänstgöring på Primärvårdsjouren Västervik kan komma att ingå.

Det är meriterande om du har utbildning/ erfarenhet inom diabetes eller inkontinens samt erfarenhet av telefonrådgivning. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Krav på körkort B.

Vi söker

Gamleby hälsocentral består idag av ca 20 anställda som med sitt engagemang och sin kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp. Vi har ca XXX PÅ hälsocentalen finns distrikts-och sjuksköterskor, primärvårdspsykolog, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har distriktssköterskemottagning och specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, demens, diabetes, inkontinens, livsstil och vaccination.

Om du vill vara en del av den är du välkommen att söka tjänsten!

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb. Vår ambition är att tillsammans med dej ge alla våra patienter ett lika professionell, omsorgsfull och engagerad vård som vi önskar våra egna familjer, och samtidigt bidra till bästa möjliga livskvalité för dem.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:8 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.