Distriktssköterska/Sjuksköterska Högsby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Högsby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 4 november.

Vi erbjuder

Vill du arbeta som distriktssköterska på en mellanstor hälsocentral i Högsby, tillsammans med personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet?

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande som skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Som distriktssköterska hos oss har du stort mandat och möjlighet till utvecklingsmöjligheter i en drivande arbetsgrupp som vill bidra till primärvårdens spännande utveckling.

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består även av traditionellt mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i TeleQ, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Just i detta uppdrag ingår även Astma- och KOL mottagning.

Vi söker

Vi söker en flexibel, prestigelös och hjälpsam kollega/medarbetare. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämmning på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning som distriktssköterska och Astma- och KOL vidareutbildning är meriterande.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan idag. Välkommen!

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Antalet kommuninvånare i upptagningsområdet Högsby är ca 6000 personer, varav ca 5500 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. På vår hälsocentral arbetar distriktsläkare, distrikssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kanslist. Hälsocentralen har även psykolog knuten till sig.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:102 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.