Distriktssköterska/Sjuksköterska Lindsdals hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Lindsdals hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss arbetar du främst med mottagningsarbete. Du assisterar och ansvarar för omhändertagande vid olika behandlingar, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Du har egen mottagning efter överenskommelse. Särskild vikt kommer att läggas på rollen som samordnande i olika vårdkontakter.

Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, blodtryck, vaccinationer samt livsstil. Vår ambition är att hitta nya arbetssätt för att vitalisera mottagningen och göra vårt gemensamma arbete intressant och utvecklande. Vi har cirka 7000 listade patienter och 4,5 distriktsläkartjänster samt utbildningsläkare. Hos oss arbetar 7 distriktssköterskor/sjuksköterskor, 2 undersköterskor, 3 medicinska sekreterare och 1 psykolog.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling. Du är ansvarstagande, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakterna. Legitimerad sjuksköterska, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Lindsdals hälsocentral ligger i en villaförort strax norr om Kalmar. Hit flyttar barnfamiljer som vill ha ett fritt boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till staden. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar.Lindsdals hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi tycker det är bättre att lyssna till den sträng som brast än aldrig spänna en båge. En av de största utmaningarna vi har och som vi tycker om är att försöka tänka utanför boxen samtidigt som vi är noga med att ta tillvara på våra olikheter och den samlade kunskap och erfarenhet som vi besitter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:138 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-01-01 till 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.