Distriktssköterska/Sjuksköterska Smedby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Smedby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 29 mars.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterna består av sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdnivå. Arbetsuppgifterna består också av traditionellt mottagningsarbete, egen mottagning efter överenskommelse, provtagning samt assistans/omhändertagande vid olika behandlingar. Att ge god service och bra bemötande till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet.

Vi söker

Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska.
Personliga egenskaper som ansvarstagande, kunna arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga, serviceinriktad, positiv och flexibel är av stor betydelse.
Utbildning inom astma/kol är meriterande samt om du har erfarenhet av livsstilsmottagning och motiverande samtal.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Smedby hälsocentral är placerad utanför Kalmar centralort med bra kommunala kommunikationer. Hälsocentralen har cirka 5 700 listade medborgare. Smedby hälsocentral har ett bra arbetsklimat och en bra sammanhållning i arbetsgruppen. Hos oss råder ett öppet klimat. Vi söker nu dig som vill vara en del av vårt team på hälsocentralen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:30 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.