Distriktssköterska/Sjuksköterska Stensö Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Stensö Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 18 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett uppdrag som äldresköterska hos oss på Stensö Hälsocentral. I uppgiften som äldresköterska ingår att utveckla, effektivisera, samordna och planera vården kring de äldre samt deras anhöriga. En del av arbetet är hälsosamtal och hembesök för de äldre.

Du kommer även att arbeta med telefonrådgivning på hälsocentralen, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Såhär beskriver Maria Kihlberg, Distriktssköterska på Stensö Hc sitt arbete: "Det är ett omväxlande självständigt arbete med bra samanhållning och tillit till varandra. Den ena dagen är inte den andra lik, vi jobbar med unga som gamla och med att från hälsofrågor till svåra sjukdomar".

Vi söker

Distriktssköterska/Sjuksköterska med stort intresse för äldres hälsa och välbefinnande. Vi ser gärna att du har arbetat ett par år som sköterska och gärna att du har erfarenhet av samordningsfrågor mellan kommun-slutenvård.
Erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande. Krav på körkort B.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stensö hälsocentral ligger nära länssjukhuset men gränsar till naturen. Vi har cirka 8900 listade patienter. På hälsocentralen finns 7 specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, distrikts-och sjuksköterskor, primärvårdspsykologer, undersköterskor och 4 medicinska sekreterare. Vi har distriktssköterskemottagning och specialistsköterskemottagningar för astma/KOL, demens, diabetes, inkontinens och livsstil.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:122 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt. Vi rekryterar löpande under ansökningsperioden så väkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.