Distriktssköterska/Sjuksköterska Stora Trädgårdsgatans hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Stora Trädgårdsgatans hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 8 juli.

Vi erbjuder

Vi söker nu en Distriktsköterska/Sjuksköterska till vårt arbetslag. Som distriktsköterska arbetar du med ansvar för något specialområde. Rådgivning och bedömning per telefon ingår i abetet samt mottagningsverksamhet. I framtiden kan även arbete på jourmottagningen ingå.
Som distriktsköterska arbetar du med ansvar för något specialområde. Rådgivning och bedömning per telefon ingår i abetet samt mottagningsverksamhet. I framtiden kan även arbete på jourmottagningen ingå.

Du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor. Du är flexibel och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med en öppen kultur där alla medarbetare får höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner ett stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt i tak är två beskrivningar som passar bra in på vår arbetsplats.

Vi söker

dig som är leg. sjuksköterska.
Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska är meriterande.
Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet i din yrkesroll.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är flexibel, positiv och ger bra service och har ett bra bemötande.
God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 500 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:73 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.