Distriktssköterska/sjuksköterska till Emmaboda Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska till Emmaboda Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med rådgivning och bedömning per telefon och vid patientbesök,
distrikts-/sjuksköterskemottagning, att som distrikts-/sjuksköterska delta i och utveckla vårt förebyggande hälsoarbete samt viss tjänstgöring på Primärvårdsjouren i Nybro. Det finns också möjlighet att utifrån kompetens och intresse delta i någon av våra specialmottagningar exempelvis astmamottagning eller diabetesmottagning.

Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen.

Vi söker

För att trivas hos oss krävs det att du är intresserad av utvecklingsarbete och hälsofrämjande arbete samt att du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta.

Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Utbildning eller erfarenhet av Astma/KOL eller diabetes är meriterande. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av arbete i Primärvården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med
ca 7 000 listade personer i natursköna Emmaboda. Vi har god tillgänglighet
för våra patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:9 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid eller annat efter överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.