Distriktssköterska/Sjuksköterska till Färjestadens hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska till Färjestadens hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 13 januari.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med specialistutbildning i diabetes, på Färjestadens Hälsocentral får du arbeta tillsammans med olika yrkeskategorier. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterska och sjuksköterskor med specialistmottagningar, medicinska sekreterare, undersköterskor och psykolog. Vi arbetar nära varandra och samarbetet är en självklar del i vårt patientarbete. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god arbetsmiljö för att göra skillnad för våra patienter.

Vi söker

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, gärna med vidareutbildning som distriktssköterska. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Att ha ett intresse och en vilja att hjälpa andra är en självklarhet för dig. Du vill arbeta med människor, unga som äldre. Stämmer detta in på dig, är du den rätte att söka jobb hos oss för att kunna göra skillnad i vår verksamhet.

Vi söker sjuksköterska/distriktssköterska för tillsvidareanställning samt vikariat som kan övergå till tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!
Rekrytering sker löpande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Färjestadens Hälsocentral ingår tillsammans med Mörbylånga hälsocentral i Södra Ölands primärvård.
Vi har mycket utbyte mellan varandra och samverkar på ett bra och nära sätt. En ytterligare aspekt som mindre kommun är att vi samarbetar mycket med våra vårdgrannar där vi värnar om goda relationer för att göra det bästa för patienten.
Primärvårdens uppdrag är all hälsosjukvård som inte kräver sjukhusets resurser för akut diagnostik, behandling eller omvårdnad.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:145 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd samt vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.