Distriktssköterska/sjuksköterska till Mönsterås Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska till Mönsterås Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 4 mars.

Vi erbjuder

Mönsterås hälsocentral har ca 9 100 personer listade på hälsocentralen. Varje patient tillhör ett trygghetsteam, för att enkelt hantera kravet på fast vårdkontakt. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och arbetar med systematiskt kvalitetssäkring för en patientsäker verksamhet och för att hantera utmaningarna inom primärvården. Vi eftersträvar en mycket bra tillgänglighet i telefon. Vi även utvecklat vi ett prisbelönt akutteam för att förbättra vårt arbetssätt och vår tillgänglighet ytterligare. Vi har flera distriktssköterske-/sjuksköterskeledda specialmottagningar inom verksamheten.

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag.

Vi söker

Vi behöver dig distriktssköterska/sjuksköterska/diabetessköterska/akutsköterska med intresse även för sjukvårdrådgivning. Du ska vara erfaren, entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha referenser som ska styrka Din förmåga att ge våra patienter ett fantastiskt bemötande även i mycket stressade situationer.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har distriktssköterskeexamen alt sjuksköterskeexamen och är legitmerad sjuksköterska. För sjukvårdsrådgivingsuppdraget kan annan vidareutbildning efter sjuksköterskeexamen beaktas. Det är även meriterande om du arbetat i kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera utmärkt smidigt i olika teamarbeten. Vid anställning kommer personlig lämplighet för uppdraget i primärvården generellt och lokalt för Mönsterås Hälsocentral att beaktas.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:19 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.