Distriktssköterska/Sjuksköterska Torsås hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Torsås hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 14 december.

Vi erbjuder

En av våra medarbetare går i pension och vi söker nu en ny sjuksköterska/distriktssköterska vill vårt gäng i Torsås/Söderåkra. När du jobbar som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss får du arbeta med mottagningsarbete och telefonrådgivning till våra patienter. Mottagningsarbetet består av bland annat blodtryckskontroller, sårbehandling och läkemedelsadministrering. Vi arbetar i Torsås/Söderåkra i team inom flera områden och ansvarar tillsammans för våra patienter. Vi har specialmottagningar inom till exempel hjärtsvikt, livsstil, astma/KOL, demens och diabetes. Det finns möjligheter att ansvara för ett speciellt område utifrån intresse, erfarenhet och verksamhetens behov.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta men också att du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och du ser till hela patienten med fokus på hälsa.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:116 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Ansök senast:2018-12-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.