Distriktssköterska/Sjuksköterska Torsås/Söderåkra Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Torsås/Söderåkra Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 juni.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska och intresserad av att bli en del i vårt team som idag består av 28 medarbetare som arbetar i team inom flera områden och ansvarar tillsammans för våra patienter i både Torsås och Söderåkra.

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med telefonrådgivning och mottagningsarbete. Det finns stora möjligheter att ansvara för specifikt område utifrån intresse, erfarenhet och verksamhetens behov. Vi arbetar bland annat med diabetes, astma/kol, inkontinens, hjärtsvikt, livsstil och hälsa samt demens.

Vi söker

Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska alternativt leg sjuksköterska. Erfarenhet av arbete i Primärvården är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Torsås och Söderåkra Hälsocentral är en basenhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i arbetsgrupperna. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Basenheten har totalt ca 7000 listade patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:57 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.