Distriktssköterska/Sjuksköterska Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/Sjuksköterska Vimmerby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 20 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Som distrikts-, sjuksköterska arbetar du med ansvar för något specialområde, rådgivning och bedömning per telefon samt mottagningsverksamhet. I arbetet kan även jourarbete ingå.

Vi söker

Vimmerby hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad distrikts-, sjuksköterska med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvården är meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

I vårt upptagningsområde finns ca 16000 patienter som kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-Läkare, psykologer, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:123 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.