Driftingenjör el-tele

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Driftingenjör el-tele. Välkommen med din ansökan senast den 23 juli.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett brett arbetsfält med arbetsuppgifter inom både drift- och servicegruppen. Tillsammans med din närmsta chef och övriga ingenjörer kommer du att utveckla, leda och planera arbetet inom el-, tele-, brandskydds-, inbrottslarms- och passagesystem. Målet med ditt arbete är optimal funktion, säkerhet och driftsekonomi inom Fastighetsdrifts verksamhetsområde i Västervik.

Efter en introduktionstid ingår beredskapsarbete i tjänsten, med en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

Vi söker dig som har drift-/fastighetsingenjör utbildning, ingenjörsexamen eller teknisk högskoleutbildning med inriktning el/tele, alternativt annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs erfarenhet från liknande arbete och ett genuint intresse för teknik.
Tjänsten kräver B-körkort.

I ditt arbete har du ett professionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du är också kvalitetsmedveten, självständig och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vår satsning på nya och moderna fastigheter innebär teknik och säkerhet som är digitaliserad, god IT-kompetens är därför av vikt för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så sänd in din ansökan så snart du kan.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.
I Västervik är vi idag tretton tekniker och fyra ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik och Vimmerby kommun.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:19 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.