Driftsekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Driftsekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 17 april.

Vi erbjuder

Vill du arbeta med ständiga förbättringar, samordna kvalitetsarbete och vara med att utveckla processer? Då kan du vara en framtida medarbetare hos oss inom Fastighetsdrift i Kalmar län. Ditt arbete här innefattar bland annat att du ansvarar för och hanterar vårt fastighetsdatabassystem. Där hanterar du bland annat tillsyn och skötselplan, arbetsordrar, nyckelhanteringssystem och installationsdatabas samt i vissa delar energiuppföljning. Du kommer även att få arbeta i andra datasystem som vi kommer introducera dig i. I samarbete med vår ledningsgrupp för Fastighetsdrift kommer du att utveckla de rutiner som vi har i dag samt arbeta fram nya rutiner där det behövs. Du kommer även ha kommunikation med kunder och leverantörer/entreprenörer. Vårt ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001ISO. Tjänsten är placerad i Västervik.

Vi söker

Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna med inriktning mot ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. En förutsättning för tjänsten är också att du har god kunskap, intresse och förmåga att lära och arbeta i olika IT-system framförallt i Office-paketet med tonvikt på Excel.

I ditt arbete har du ett flexibelt förhållningssätt där du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med våra kunder inom och utom landstinget. Du är också kvalitetsmedveten, självständig och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann, tycker om att ge service och ge förslag till lösningar för att effektivisera processer och dagliga rutiner.

B-körkort krävs då arbetet kan medföra resor i tjänsten

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för tillsyn och skötsel av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:13 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.