Elektriker-Tekniker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Elektriker-Tekniker. Välkommen med din ansökan senast den 23 september.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som tekniker med inriktning mot el inom vår verksamhet i Kalmar. Du kommer ha ett brett arbetsfält med flera olika arbetsuppgifter i en miljö med avancerad teknik som ständigt utvecklas. Du, tillsammans med andra tekniker och ingenjörer ansvarar för den dagliga driften av våra fastigheter. Tjänsten innebär även förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekninska installationer och medverkan i olika projekt.

Det kan framöver bli aktuellt med att du medverkar i vårt beredskapsarbete. I sådant fall gäller en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad elektriker. Du ska ha några års erfarenhet inom yrket, med fördel inom en större verksamhet. Vår satsning på nya och moderna fastigheter innebär en omfattande mängd teknik och säkerhet som är digitaliserad, god IT-kompetens, flexibilitet och en vilja att utvecklas med tekniken är därför önskvärt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmågan att vara serviceinriktad, lyhörd, självständig och strukturerad är viktig. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du är också kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.
B-körkort krävs för tjänsten.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:20 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.