Elektriker-Tekniker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Elektriker-Tekniker. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder


Vi erbjuder dig ett arbete som tekniker med inriktning mot el inom vår verksamhet i Oskarshamn. Du kommer ha ett brett arbetsfält med flera olika arbetsuppgifter. Du, tillsammans med fem andra tekniker och två ingenjörer ansvarar för den dagliga driften av våra fastigheter. Tjänsten innebär även förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekninska installationer och medverkan i olika projekt.

Vi söker


Vi söker dig som är utbildad elektriker. Du ska ha några års erfarenhet inom yrket, med fördel inom en större verksamhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av arbete med fastighetstekniska styr-övervakningssystem. Vår satsning på nya och moderna fastigheter innebär en omfattande mängd teknik och säkerhet som är digitaliserad så god IT-kompetens är därför önskvärt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där förmågan att vara serviceinriktad, lyhörd, självständig och strukturerad är viktig. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du är också kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Efter en introduktionstid kommer du ingå i vår beredskapsgrupp där jourtjänst ingår med en inställelsetid på max 45 minuter i tjänsten. Därav är B-körkort ett krav.


Vår arbetsplats

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:1 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.