Enhetschef (första linjens chef)

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Enhetschef (första linjens chef). Välkommen med din ansökan senast den 4 november.

Vi erbjuder

Vid basenhet Servicetrafik, med uppdrag att hantera resor inom området Särskilda persontransporter (sjukresor, färdtjänst, riksfärdtjänst och resor till/från särskola) och Närtrafik, finns idag ca 40 medarbetare. Vi är idag organiserade med ett delat ledarskap utifrån basenhetsens storlek, vilket innebär att du och din kollega tillsammans med basenhetschef ansvarar för planering, ledning och utveckling av befintlig verksamhet.
Löpande förbättringsarbete gällande rutiner, arbetsprocesser och grupputveckling är en del av det dagliga arbetet, likaså att säkerställa bemanning. Därutöver att i samarbete med förvaltningens övriga 1:linjens chefer hitta former för gemensamma strukturer. Vi eftersträvar ett coachande ledarskap.

Vi söker

Vi välkomnar dig med en för chefsuppdraget adekvat utbildning och erfarenhet. Utbildning och erfarenhet inom HR ses som meriterande. Vi ser att du är lösningsorienterad, drivande, tydlig, bra på samarbete och har en stor tro på förvaltningens medarbetare (Till:sammans).

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

-

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2018:9 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.