Expeditionschef Radiologen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Expeditionschef Radiologen. Välkommen med din ansökan senast den 7 november.

Vi erbjuder

Som expeditionschef har du personalansvar för tre medicinska sekreterare. Du är en aktiv ledare som leder och styr den administrativa verksamheten vid avdelningen. Utöver personalansvaret ligger det en stor tyngd på stöttande arbete inom administration för att hjälpa verksamheten i sin produktionsplanering. Som expeditionschef så kommer du även att vara en stark drivkraft i det fortsatta arbetet med digitalisering tillsammans med övriga i ledningen. Ett arbete som avdelningen redan har kommit långt med och ligger i framkant. Du bär även ansvar för att ta fram underlag för statistik och annat material som är ett stöd i produktionsuppföljningen samt målstyrningen.
Du ingår i Röntgenavdelningens ledningsgrupp som består av verksamhetschef samt en avdelningschef.

Vi söker

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med strukturerat administrativt arbete inom hälso- och sjukvården. Det är meriterande med tidigare ledarerfarenhet och/eller medicinsk sekreterarutbildning, dock inte krav.
För att lyckas i rollen så krävs det goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i olika datasystem.
Som person är du målinriktad och drivs av att uppnå mål. Du är lyhörd och drar lärdom av erfarenheter och feedback från din omgivning. Du stimuleras av innovation och förändring och söker aktivt nya perspektiv på hur saker kan hanteras. Du är även en person som lägger stor vikt vid samarbete och kan etablera trovärdighet i kommunikation med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Röntgenavdelningen är en enhet med snabb utveckling, vilket gör att vi ständigt arbetar med förändringar. Vi är en serviceenhet mot andra enheter inom sluten- och öppen vården, där vi arbetar flexibelt för patientens bästa, för snabb och säker diagnostik. Våra möten med patienterna är oftast korta och intensiva.
Röntgenavdelningen är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet, huvudsakligen under dagtid (kl. 07.30-16.00), men med jourverksamhet på kvällar, nätter och helger. Vi är omkring 35 anställda. Teamet som du välkomnas till består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker. Vi sätter alltid patienten i centrum och arbetar utifrån att ge våra medborgare den bästa servicen och tillgängligheten.

Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi utför CT-, MR-, ultraljud-, mammografi- och skelettundersökningar av högsta kvalitet, med bästa omvårdnad och bemötande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:69 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.