Fastighetsingenjör - Bygg

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Fastighetsingenjör - Bygg. Välkommen med din ansökan senast den 13 maj.

Vi erbjuder

Vi söker nu en fastighetsingenjör med inriktning förvaltning och med ansvar för planerat underhåll av byggnader i länet. Vi är en snabbt växande arbetsplats och vi har ett stort fastighetsbestånd med många komplexa och intressanta byggnader, vilket gör arbetet extra spännande!

Du kommer att ansvara för långsiktigt planerat underhåll av alla byggrelaterade system i vårt fastighetsbestånd. I din roll ingår att ansvara för planering och att dokumentera planerade underhållsåtgärder. Du kommer bland annat att genomföra statusbesiktningar och statusbedömningar samt ansvarar för att registrering sker i en digital underhållsmodul, där vi planerar byggnadsunderhåll utifrån tid och resurser. Vidare kommer du även att arbeta med fastighetsutvecklingsplaner som ett stöd till framtida utveckling av vårdens behov av lokaler.

Vi söker

Vi söker dig som har en byggnadsingenjörsutbildning, alternativ dokumenterad erfarenhet från byggbranchen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För arbetet krävs erfarenhet från liknande arbete inom byggprojekt/underhållsplanering då du behöver ha praktisk förståelse för vilket underhållsarbete som är nödvändigt i de olika verksamheter du kommer vara ute och bedöma. Du behöver ha ett intresse för IT och att arbeta i olika system, då stor del av ditt arbete kommer innefatta underhållsplanering i vårt digitala verktyg. Som person är du strukturerad med god förmåga att planera ditt arbete samt har god samarbetsförmåga.
B-körkort krävs då tjänsten medför resor i länet.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi på Bygg- och förvaltarenheten förvaltar landstingets fastigheter och ansvarar för landstingets stora och komplexa byggprocesser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:15 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.