Fastighetsingenjör

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Fastighetsingenjör. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Landstingets fastighetsbestånd utvecklas och växer! Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till utvecklingen i den nya tjänsten som fastighetsingenjör. I tjänsten erbjuds du ett brett arbetsfält inom landstingets fastighetsdrift. Dina främsta arbetsuppgifter är förebyggande underhåll och mindre förändringar inom våra fastigheter med inriktning på yttre och inre byggnationer inom landstingets fastighetsbestånd. Du kommer även vara den hos oss som arbetar med allt inom beställning såsom planering, enklare kalkylering men även information- och dokumenthantering. Miljö och kvalitétsfrågor kommer även att ingå i dina arbetsuppgifter.
I ditt arbete får du möjlighet att bygga upp kontaktnät och samarbeten med såväl kollegorna på enheten som externa entreprenörer och interna kunder.

Efter en introduktionstid på cirka 6 mån kan det för tjänsten bli aktuellt med beredskapsarbete med en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

I ditt arbete har du ett professionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du är också kvalitetsmedveten, självständig och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom bygg och fastighet, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vår satsning på nya och moderna fastigheter innebär en omfattande mängd teknik och säkerhet som är digitaliserad, god IT-kompetens är därför en förutsättning för tjänsten. B-körkort är ett krav.


Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:23 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.