Företagssköterska Landstingshälsan

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Företagssköterska Landstingshälsan. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Vi erbjuder

Du ska vara konsult i arbetsmiljöfrågor, främja hälsa och förebygga uppkomst av sjukdomar/ skador hos enskilda och grupper. Du ska arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård, medverka i lagstadgade undersökningar, vara aktör i utbildnings och informationsverksamhet, följa forsknings- och utvecklingsarbete samt använda dig av nya rön inom specialområdet. Du ska i nära samarbete med övriga teamet delta i projekt som syftar till att förbättra arbetsmiljön för våra kunder.

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska.

Genomgången utbildning för företagssköterska och erfarenhet av företagshälsovård är meriterande. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.


Välkommen att höra av dig eller besöka oss så berättar vi mer!

Körkort krävs, då resor inom länet förekommer.

Vår arbetsplats

Landstingets främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård till alla som bor eller vistas i Kalmar län. En stor del av landstingets administrativa resurser finns tillgängliga genom Landstingsdirektörens stab. Här finns kvalificerat stöd inom bland annat områdena ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information/ kommunikation, utveckling och planering. Stabens arbete bestäms till stor del via uppdragsbeskrivningar och landstingsplanens inriktning.

Landstingshälsan är landstingets inbyggda företagshälsovård och är en kunskapsresurs inom arbetsmiljö och hälsofrämjande arbete. Vi erbjuder en oberoende professionell specialistkompetens inom arbetsmedicin, rehabilitering, ergonomi, organisatorisk och social arbetsmiljö, fysisk arbetsmiljö, förebyggande arbetsmiljöarbete och arbetsmiljörelaterade frågeställningar. I vårt team utgår vi från ett tvärvetenskapligt arbetssätt och arbetar med ett helhetsperspektiv på arbetsmiljö och hälsa. Landstingshälsan är en strategisk partner i det systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM). På landstingshälsan arbetar ca 20 personer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:3 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.