Förhandlingschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Förhandlingschef. Välkommen med din ansökan senast den 3 april.

Vi erbjuder

Som förhandlingschef ska du skapa förutsättningar för en väl fungerande lönestrategi och löneprocess som ligger i linje med landstingets ambitioner att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Du arbetar på strategisk nivå med arbetsrätts-, förhandlings- och avtalsfrågor och har ansvarar för kvalificerad rådgivning inom området, samt driver och medverkar i utvecklingsarbeten och utbildningsinsatser.
I arbetet ligger också ett övergripande samordningsansvar för pensionsfrågorna som en av våra viktigaste anställningsförmåner.

I HR-enhetens uppdrag ligger att bidra till att stärka vårt arbetsgivarvarumärke. Utifrån dina ansvarsområden arbetar du för att utveckla arbetssätt och metoder för att säkra vårt kompetensförsörjningsbehov. Du ingår i den HR-chefsgrupp som finns i landstinget.

Du har en viktig roll i att skapa ett förtroendefullt samverkansklimat inom organisationen, med politiker, chefer, fackliga företrädare och medarbetare samt skapa interna och externa nätverk.
Omvärldsbevakning inom ansvarsområdet ingår som en naturlig del i arbetet.

Vi söker

Vi söker dig som har akademisk examen som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget. Du har arbetslivserfarenhet av lönebildning, arbetsrätt och förhandlingar i en större organisation, . Det är en fördel om du har goda kunskaper och erfarenheter inom HR-området, gärna med chefserfarenhet.

Du är analytisk, nyfiken, har initiativförmåga och arbetar strategiskt utifrån en helhetssyn med fokus på verksamhetens mål och uppdrag. Du delar vår värdegrund som bygger på ett öppet, engagerat och kunnigt förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Landstingets främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård till alla som bor eller vistas i Kalmar län. En stor del av landstingets administrativa resurser finns tillgängliga genom Landstingsdirektörens stab. Här finns kvalificerat stöd inom bland annat områdena ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information/ kommunikation, utveckling och planering. Stabens arbete bestäms till stor del via uppdragsbeskrivningar och landstingsplanens inriktning.

HR-enheten arbetar landstingsövergripande med strategiska personalfrågor och är ett stöd till landstingets ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter. Vi söker dig som vill göra skillnad och ser en utmaning i att arbeta strategiskt med kompetensförsörjning och medarbetarfrågor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:4 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.