Förrådsbiträde/Vaktmästare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Förrådsbiträde/Vaktmästare. Välkommen med din ansökan senast den 18 november.

Vi erbjuder

ett arbete som vikarie för förrådsbiträde/vaktmästare på Länssjukhuset i Kalmar.

I arbetet som förrådsbiträde hanterar, organiserar och planerar du sjukvårds- och förbrukningsprodukter till landstinget. Du kommer främst att sortera gods och utföra kontroller mot följesedel samt plockning av order enligt plocklista. Det ingår också att emballera och märka godset med adressetikett och ansvara för att märka gods enligt särskild rutin.
Våra vaktmästare på Transportcentralen arbetar och planerar dagligen för alla interna transporter, från godsmottagning till transport av varor, prover, patienter mm. Avfallshantering, vätskehantering och leveranser av medicinska och tekniska gaser ingår också i arbetet.

Arbetet innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer samt samarbete med kollegor och andra yrkeskategorier.

Vi söker

dig som tycker om att möta människor, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.
I arbetet möter du mycket människor i olika sammanhang, därför är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter och övrig personal på landstinget.
Du har en treårig gymnasieutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För tjänsten krävs B-körkort och truckkort A1-A4, B1-B4 samt god datorvana.
Vi ser gärna att du har ADR-utbildning för farligt gods, men det är inte ett krav.

Nu söker vi dig som kan arbeta hos oss som ersättare vikarie vid korttidsfrånvaro såsom semester och vid sjukfrånvaro.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela landstingets materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:27 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:3 Anställningsform:Intermittent Anställningstid:Intermittent 2018-11-01 Sysselsättningsgrad:Timavlönad Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.