Förskollärare, lekterapi

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Förskollärare, lekterapi. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierande arbete där barnet alltid är i fokus. Vi arbetar i team kring barnet och familjen. Vår vision är att det på kliniken ska råda ett tillåtande klimat med kompetent personal som genom ett gott samarbete ger barn och ungdomar den bästa tänkbara vården. Ni är två anställda som ansvarar för planering, samordning och kontroll av verksamheten inom lekterapin.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och gärna med några års erfarenhet inom olika åldersspann. Meriterande är om du tidigare jobbat inom lekterapi. Du är social, flexibel, engagerad och ser varje barn utifrån sina förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken ger specialiserad vård till barn och ungdomar 0-18 år. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Vi arbetar utifrån barnkonventionen och vår vision är "barnens bästa i alla lägen".
Barn- och ungdomskliniken har 2 slutenvårdsavdelningar, mottagning, dagvård och barnakut, lekterapi och en sjukhusskola. Vi samarbetar tätt med kurator, sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Som Förskollärare tillhör du mottagningsverksamheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:65 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Din sysselsättningsgrad är 75%. Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du att arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid någon annan arbe Sysselsättningsgrad:Heltid/deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.