Försörjnings- och miljösamordnare till Folktandvården Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Försörjnings- och miljösamordnare till Folktandvården Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 6 december.

Vi erbjuder

VI ERBJUDER
I din roll ingår att vid om-, till- och nybyggnation av kliniker samt ny- och reinvesteringar i dentalutrustningar, vara samordnare mellan användare, landstingshälsan, Bygg- och förvaltarenheten, leverantörer och andra aktörer

Du deltar i upphandlingar gällande utrustningar och material. Du säkerställer att upphandlingarna motsvarar organisationens behov och att landstingets riktlinjer och ingångna avtal följs.

Som miljösamordnare biträder du tandvårdschefen i arbetet med miljö och hållbar utveckling samt upprätthåller kontakter med myndigheter och bevakar lagstiftningen. Du tar initiativ till utveckling av miljöområdet så att Folktandvården har ett ständigt pågående miljöarbete som bidrar till ett hållbart samhälle. Du ser också till att Folktandvårdens hygienriktlinjer är aktuella.

Du handlägger och ansvarar för frågor som rör säkerhet och krisberedskap och är kontaktperson mot övriga landstingsverksamheter samt Folktandvårdens lokala säkerhets- och krisombud.

Utöver ditt strategiska ansvar är du ett operativt stöd till ett 15-tal klinikchefer. Du följer även utvecklingen, inhämtar omvärldskunskap och utvecklar verksamheten i takt med önskemål och behov.

Vi söker

VI SÖKER
Du är initiativrik med stor analytisk förmåga som ser organisationen ur ett helhetsperspektiv. Du har god förmåga att arbeta tvärfunktionellt och att utveckla relationer med såväl chefer som medarbetare inom Folktandvården samt övriga landstinget och externt.

Du har förmågan att arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Din helhetssyn gör att du förstår vikten av våra värderingar lagarbete, personligt ansvar och respekt för att på så sätt se till organisationens bästa.

Erfarenhet av tandvårdsverksamhet vad gäller utrustning och byggnation, så att du kan stödja och samverka med klinikcheferna i beslut om investeringar och byggnationer, är meriterande. Vi värderar också erfarenhet av miljöarbete högt.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

VÅR ARBETSPLATS
Folktandvården är en självständig förvaltning med ett eget kansli. På kansliet i Kalmar/Västervik är vi 20 medarbetare som arbetar inom områdena Ekonomi, HR, Kommunikation, Försörjning/miljö och Folkhälsa/Utveckling. Kansliet arbetar under tandvårdschefens ledning med övergripande planering, strategi och utveckling inom respektive område men är också ett stöd i operativa frågor gentemot Folktandvårdens olika kliniker. Då vår nuvarande försörjnings- och miljösamordnare kommer att gå i pension söker vi nu en efterträdare.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:58 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.