Förvaltningschef Regionservice

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Regionstaben söker Förvaltningschef Regionservice. Välkommen med din ansökan senast den 11 mars.

Vi erbjuder

Vill du leda och utveckla en framgångsrik förvaltning med positiva och engagerade chefer och medarbetare? Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag som förvaltningschef för Regionservice. I ditt uppdrag ingår att på bästa sätt tillvarata Region Kalmar läns gemensamma intressen genom att utveckla mål och strategier för förvaltningens alla verksamheter.
Som förvaltningschef är du med och driver utvecklings-, förbättrings- och kvalitetsarbetet ur ett helhetsperspektiv för Region Kalmar län. Du ingår i regiondirektörens ledningsgrupp.

Som förvaltningschef ansvarar du för Regionservice verksamhet, personal och ekonomi. Regionservice arbetar med ständiga förbättringar och utifrån värdegrunden om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Förvaltningens huvuduppgift är att skapa förutsättningar så att Region Kalmar län med samlade krafter når våra mål och förverkligar visionen om ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare samt förvaltningens vision att alltid vara det självklara valet för våra kunder. Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker

Vi söker en ledare och chef med vilja och förmåga att utveckla såväl människor som verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta i och leda organisationer som ställer stora krav på samverkan och samarbete. Du har relevant högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt flerårig chef- och ledarskapserfarenhet. Du har även erfarenhet av politiskt styrd verksamhet.

Du tycker om att leda i förändring, har integritet och förmåga till överblick. Som ledare delegerar du uppgifter och ansvar, tar tillvara chefer och medarbetares kompetens och entusiasmerar. Vi förutsätter att du har hög social förmåga, är öppen, ärlig samt konsekvent. Arbetet ställer mycket höga krav på ett gott ledarskap. Som chef vill vi att du är kommunikativ, resultatorienterad och har ett strategiskt förhållningssätt. Du ser och förstår ekonomiska samband och är samtidigt kreativ och drivande.

B-körkort erfordras då uppdraget är länsövergripande.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

I Regionservice har Region Kalmar län samlat alla servicetjänster. Här finns Region Kalmar läns fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer regionens kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag blir lite bättre.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2019:6 Placering/enhet:Regionstaben Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.