Funktionsplanerare

Regionservice söker Funktionsplanerare. Välkommen med din ansökan senast den 14 april.

Vi erbjuder

I rollen som funktionsplanerare är du länken till vården i våra byggprojekt. Du bevakar verksamhetsfrågor och säkerställer att vårdens behov uppfylls och att verksamheten kan bedrivas i så ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler som möjligt. Du fångar vårdens behov och utvecklar vårdens lokaler med framtidsperspektiv, utifrån styrande regelverk gällande exempelvis hygien och arbetsmiljö.

Arbetet bedrivs i projektform i teamarbete, där du i vissa delar är den som leder och ansvarar för arbetet. I andra delar fungerar du som stöd i hela processen, arbetar konsultativt och fungerar som koordinator mellan vårdverksamheten, byggprojektledaren och andra tekniska konsulter. Du samarbetar, planerar och genomför möten med vårdens representanter, arkitekter, konsulter och entreprenörer. Uppdraget är länsövergripande och medför resor i länet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Specialistutbildning med teknisk inriktning är en fördel, men inte ett krav. Även erfarenhet av ledarskap är en fördel för framgång i arbetet.

Som person är du öppen och samarbetsvillig. Du är också noggrann, strukturerad och van vid att driva ditt arbete självständigt. Du gillar att ha många bollar i luften och har en vilja att skapa förutsättningar för god vård!

Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter.

Bygg- och förvaltarenheten förvaltar Region Kalmar läns fastigheter och ansvarar för Regionens stora och komplexa byggprocesser. Nu söker vi en funktionsplanerare, med placering i Kalmar eller Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2019:8 Placering/enhet:Regionservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-04-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.