Fysioterapeut - Samrehab

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut - Samrehab. Välkommen med din ansökan senast den 2 december.

Vi erbjuder

I arbetsuppgifterna som fysioterapeut ingår utredning, bedömning och behandling av olika psykiatriska diagnoser. Rehabiliteringen kan ske både individuellt och i grupp. Dina arbetsmetoder ska genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet.

Som fysioterapeut arbetar du med öppen psykiatrisk verksamhet, sluten psykiatri samt mot en ätstörningsenhet i Västervik.
Du ingår i team tillsammans med bland annat arbetsterapeuter, psykologer, läkare, sjuksköterskor m fl.

Inom Samrehab verkar vi för tydliga rehabiliteringsmål utformade tillsammans med patient och team som utvärderas efterhand.

Vi söker

Legitimerad fysioterapeut. Personliga egenskaper som vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar och är strukturerad och kan planera ditt arbete. Intresse för utvecklings- och förbättringsarbete är meriterande. Du kan både arbeta självständigt och i team.
Du bör ha ett intresse och engagemang för personer med psykisk ohälsa och ha ett professionellt förhållningsätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster,
kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen- och sluten vård i norra Kalmar
Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsavard/
samrehab/.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:23 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.