Fysioterapeut/ Sjukgymnast Habiliteringen Södra Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeut/ Sjukgymnast Habiliteringen Södra Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 25 januari.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är intresserad av ett spännande och utvecklande arbete i ett tvärprofessionellt team runt barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. Som fysioterapeut/sjukgymnast kommer du svara för utredning, bedömning, behandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. I arbetet ingår även att ge handledning till nätverket. Du kommer att jobba med gruppverksamheter som t.ex. bassäng och gymnastikgrupper.

Vi erbjuder stöd av erfarna kollegor, regelbundna yrkesträffar och vidareutveckling.

Vi söker

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av habilitering eller neurologi är meriterande.
För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som har en god pedagogisk förmåga, kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad är du förmodligen den vi söker.

Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog, fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:183 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.