Fysioterapeut/Sjukgymnast distriktsrehabilitering

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeut/Sjukgymnast distriktsrehabilitering. Välkommen med din ansökan senast den 16 december.

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande och självständigt arbete på någon av våra distriktsrehabiliteringsmottagningar i Borgholm eller Söderåkra. Du kommer att möta patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper samt ger råd för god rehabilitering. Närheten till hälsocentralen bidrar till god teamsamverkan runt patienterna. Vi har ett nära samarbete med rehabiliteringspersonalen och läkarna på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning i Rehab Söder med placering på distriktsrehabiliteringen i Söderåkra eller i Borgholm till och med 2019-12-31.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Som person är du positiv och kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår med utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet eller liknande områden är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Distriktsrehabiliteringen i Söderåkra är en enhet med 3 fysioterapeuter/sjukgymnaster och 1 arbetsterapeut. Mottagningen ligger i nära anslutning till en Hälsocentral.

Distriktsrehabiliteringen i Borgholm är en enhet med 5 st fysioterapeuter/sjukgymnaster och 1 arbetsterapeut. Mottagningen ligger tillsammans med Hälsocentralen och vi handhar även varmvattenbassäng.

Distriktsrehabiliteringarna i södra Kalmar län ingår i basenheten Rehab Söder som organisatoriskt tillhör Länssjukhuset i Kalmar. Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss på Rehab Söder kan du som är fysioterapeut/sjukgymnast arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:150 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.