Fysioterapeut/Sjukgymnast - Emmaboda, Nybro, Söderåkra

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeut/Sjukgymnast - Emmaboda, Nybro, Söderåkra. Välkommen med din ansökan senast den 18 februari.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete på Distriktsrehabilitering. Vi söker fysioterapeuter/sjukgymnaster till trevliga arbetsplatser med härliga kollegor. Vi är positiva till utvecklingsarbeten och idéer.
På våra arbetsplatser är arbetsuppgifterna omväxlande och du får arbeta självständigt med stöd från kollegor. Du möter patienter med olika funktionsnedsättningar och olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar samt ger råd för god rehabilitering som leder till goda resultat.

Vi söker

Vi söker legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegorna runt patienter och har en positiv grundinställning. Vi söker efter personer som har drivkraft, är flexibla och motiverad att arbeta för att vår verksamhet utvecklas i nutid och för framtid. Erfarenhet från verksamhetsområdet eller liknande områden är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Distriktsrehabiliteringen i Emmaboda är en enhet med fyra fysioterapeuter/sjukgymnaster och en arbetsterapeut. Tillträde efter överenskommelse med initial placering i Emmaboda t o m 2019-08-31.

Distriktsrehabiliteringen i Nybro är en enhet med fem fysioterapeuter/sjukgymnaster, två arbetsterapeuter samt en administrativ medarbetare. Tillträde efter överenskommelse med initial placering i Nybro t o m 2018-09-30.

Distriktsrehabiliteringen i Söderåkra är en enhet med tre fysioterapeuter/sjukgymnaster samt en arbetsterapeut och en administrativ medarbetare. Tillträde efter överenskommelse med initial placering i Söderåkra t o m 2018-08-31.

Distriktsrehabiliteringarna i södra Kalmar län ingår i basenheten Rehab Söder.

Hos oss på Rehab Söder kan du som är fysioterapeut/sjukgymnast arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i basenheten.

Rekryteringen kan komma att göras fortlöpande. Vi söker även fysioterapeuter/sjukgymnaster inom andra verksamheter och på andra orter inom Rehab Söder.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:10 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.