Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete. Tjänsten är placerad på Oskarshamns sjukhus. Du kommer att ha ett nära samarbete med personalen på avdelningarna samt med övriga fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och assistenter, vilket innebär både självständigt arbete och samverkan i team kring patienterna.

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling och träning av patienter. Vid frånvaro täcker vi upp för varandra vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden.
Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av erfarna kollegor.

Viss helgtjänstgöring ingår.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga, arbetar flexibelt och tar eget ansvar samt främjar god teamsamverkan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till 'Sveriges bästa mindre sjukhus' flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.ltkalmar.se

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:9 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2019-01-31 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.