Handläggare särskild kollektivtrafik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Handläggare särskild kollektivtrafik. Välkommen med din ansökan senast den 21 september.

Vi erbjuder

I rollen som handläggare kommer du att ingå i ett arbetslag tillsammans med fem andra medarbetare, tre med sin huvudsakliga placering i Kalmar och tre med motsvarande roll i Högsby. I rollen som handläggare har du att utifrån förarbeten, lagtext och idag rådande praxis att pröva frågor om tillstånd till färdtjänst och riksfärdtjänst (myndighetsutövning).
Därtill att ingå i olika lokala och nationella nätverk samt därtill när så efterfrågas vara informatiov i kontakten med länets invånare och dess olika organisationer.

Vi söker

Du har genomgått Jurist-, Socionom- eller Arbetsterapeutprogrammet, eller annan utbildning vi bedömmer likvärdig.
Erfarenhet av utredningsarbete inom förvaltning/myndighet ses som meriterande likaså datorvana inom olika administrativa program.
Som viktiga personliga egenskaper ser vi noggrannhet, god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift jämte en hög social kompetens. Då arbetet är självständigt och därtill kräver noggrannhet vad gällande planering och struktur erfordras en god planeringsförmåga. Tillgång till körkort är ett krav då besök hos våra kunder är en del av arbetet.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

´

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2018:7 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.