Hjälpmedelskonsulent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Regionservice söker Hjälpmedelskonsulent. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Nu söker vi en hjälpmedelskonsulent med ansvar för hela länet, i första hand gällande medicintekniska behandlingshjälpmedel.
Vid utprovning/anpassning av hjälpmedel är ditt ansvarsområde att kombinera medicinsk kunskap och sortimentskännedom. Du ska för hjälpmedelsverksamhetens räkning marknadsbevaka sortimentsurval inom produktområdet medicintekniska behandlingshjälpmedel. Du ansvarar vidare för att informera, ge råd och utbilda förskrivare och andra beställare om dessa hjälpmedel.
Ditt arbete är präglat av frihet under ansvar med kravet att kunna arbeta självständigt och engagerat inom de givna direktiv som fastställs för verksamheten.
Placering i Västervik alternativt Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från sjukvård med behandling av andningsproblematik. Du är legitimerad sjukgymnast, fysioterapeut eller sjuksköterska.

Du är utåtriktad, engagerad och drivande och har förmåga att anpassa sättet att förmedla information till olika berörda personalgrupper och brukare. Vi är ett litet arbetslag så flexibilitet, samarbetsförmåga och att kunna kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt är en förutsättning. Datorvana är ett krav och då arbetet även medför resor erfordras B-körkort.

Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter

Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela Region Kalmar läns materialförsörjning, Hjälpmedelscentralerna är länsövergripande och en kunskapsresurs i Region Kalmar län gällande hjälpmedel. Hjälpmedelsverksamheten ansvarar för konsultation, utbildning, hjälpmedelsutprovning, anpassning, service, förrådshållning och underhåll av hjälpmedel. Vi är en serviceenhet som arbetar med länets olika vårdgivare, däribland länets tre sjukhus. Brukare som får hjälpmedel förskrivna via hjälpmedelsverksamheten finns bland annat inom Barnhabilitering och palliativ vård, till viss del inom vuxenhabilitering, primärvård och hälso- och sjukvård

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2019:3 Placering/enhet:Regionservice Anställningsform:Vikariat Anställningstid:tom 2019-12-31, ev. förlängning Sysselsättningsgrad:Deltid 50% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.