HR-assistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker HR-assistent. Välkommen med din ansökan senast den 1 januari.

Vi erbjuder

I din roll som HR-assistent kommer du att vara administrativt ansvarig för utvalda uppgifter inom våra HR-processer. Dina uppgifter är mycket viktiga för oss i HR-teamet, där du i många sammanhang blir länken som knyter arbetsflödet samman som en helhet. Arbetsuppgifterna består bland annat av publicering av rekryteringsärenden, kandidatadministration och anställningsavtal. Vidare är ditt ansvar att på ett strukturerat sätt säkerställa rutiner, administration samt kommunikation vid nyanställning, tjänsteförändring samt avslut av anställning d.v.s hela anställningsprocessen. Därtill kommer hantering och uppföljning av olika projekt, mässor, jubilarer mm. Du kommer att ha ett nära samarbete med HR-konsulterna och vara ett viktigt stöd till dem i deras dagliga arbete.
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen har nyligen skapat en gemensam HR-organisation där både processer och roller är under utveckling för att skapa ett ännu bättre stöd till verksamheterna. Det innebär att arbetsuppgifterna kan utvecklas över tid, vilket gör att vi söker en medarbetare som trivs med förändring och som gärna tar initiativ till förbättring och utveckling. Vi är en grupp som består av en härlig blandning av erfarenheter och åldrar, där samarbete och god stämning genomsyrar vår vardag.

Vi söker

Vi är ett team som arbetar i Västervik och Oskarshamn som arbetar nära tillsammans och backar upp varandra vid behov. Vi lägger därför stor vikt på personlig lämplighet. Du är en person som både är serviceinriktad samt flexibel och har en förmåga att se vad som behöver göras. Du har en god samarbetsförmåga och är noggrann i ditt sätt att utföra ditt arbete.
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom HR-området eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har minst två års arbetserfarenhet inom administration och/eller HR-området. Du kommer att arbeta i olika system och det är viktigt att du har systemvana och är snabblärd. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och en förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande med grundläggande kunskap om HR-relaterade lagar, regler, avtal och processer.Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

HR-enheten vid Västerviks och Oskarshamns sjukhus är en del av Hälso- och sjukvårdsförvaltningens HR-funktion som ger stöd och service till de tre sjukhusen i länet samt Diagnostiskt centrum. Som HR-assistent hos oss ingår du i ett team bestående av 9 personer som arbetar konsultativt och skapar mervärde för verksamheten och cheferna med ett starkt fokus på att nå goda resultat och bidra till att verksamheten når uppsatta mål. HR-enhetens arbetsområde är brett och innehåller uppgifter inom HR som till exempel arbetsmiljö, rehabilitering, arbetsrätt, förhandling, rekrytering, kompetensförsörjning, kompetensutveckling, pensionsfrågor, lönehandläggning och lönefrågor mm.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:153 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat januari 2019 - april 2020 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.