Intensivvårdssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Intensivvårdssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med ett brett utbud av intensivvård och en härlig stämning.
- Vi är en prestigelös arbetsplats där vi lär av varandra och där hierarkierna är utsuddade, berättar Vivi-Ann som är IVA-sjuksköterska på kliniken.
Hos oss får du ett arbete med mycket eget ansvar då vården utförs både självständigt och direkt då det händer. Arbetet sker i ett högt tempo och passar dig som gillar utmaningar och känslan av att vara där det händer- både för patienten och dess anhöriga. I din roll möter du patienter som har sviktande vitala funktioner, som genomgått operationer och personer som varit utsatta för trauman. Förutom avdelningsarbetet har vi ansvar för att delta i traumalarm och akutlarm på hela sjukhuset. Vi har även ett samarbete med barnkliniken där vi bistår vid ventilatorvård på neonatalavdelningen. Om du vill arbeta på en teknisk och bred Intensivvårdsavdelning med stora påverkansmöjligheter och korta beslutsvägar har du chansen nu.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Gillar du ett omväxlande och utmanande arbete kan du vara den vi söker. Då du kommer möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga är det viktigt att du är inlyssnande och omhändertagande. Vi ser också att du har lugnet som krävs för att klara tuffa situationer och att du har ett nyfiket förhållningssätt för att utveckla både dig själv och kliniken. Vi vill ha en ny kollega som passar in i vårt gäng där vi både kan skoja och ha kul men också stötta varandra de dagar vi behöver varandra.
Vi arbetar med individuella schemaläggning och rotationstjänst. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Välkommen till oss på operations- och intensivvårdskliniken i Västervik. Kliniken består av centraloperation, anestesi, IVA och dagkirurgisk enhet. Dessutom är sterilcentralen kopplad till kliniken som förser sjukhuset och primärvården i Norra Kalmar Län med sterilgods. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare, 15 läkare och 30 specialistsjuksköterskor. Vår målsättning är att ge patienten en vård kännetecknad av tillgänglighet, säkerhet och kvalitet.

IVA har 8 fysiska platser. Knutet till IVA-enheten finns en uppvakningsavdelning där det finns möjlighet att vårda 14 patienter samtidigt. På IVA vårdas ca 600 patienter/år i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Alla patienter som har vårdats >92 timmar hos oss blir erbjudna ett besök på post-IVA mottagningen som drivs av två intensivvårdssjuksköterskor och en undersköterska. Vi är cirka 150 medarbetare på vår klinik som strävar mot vår gemensamma målsättning- att ge våra patienter en vård kännetecknad av tillgänglighet, säkerhet och

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:68 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.