IT Infrastrukturspecialist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker IT Infrastrukturspecialist. Välkommen med din ansökan senast den 20 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som IT infrastrukturspecialist där du får en nyckelroll i att utveckla framtidens digitala plattform inom landstinget.

- Vårt uppdrag är utmanande och vi förväntas leverera en 100 % tillgänglig IT-infrastruktur till verksamheten. Vill man arbeta i den största och mest komplexa IT-miljö vår region har att erbjuda så är detta en fantastisk arbetsplats säger Magnus Fisch, kommunikationstekniker.

Du är den sammanhållande länken mellan teamen Kommunikation, Säkerhet och Server/lagring inom enheten IT Infrastruktur, en roll som är ny och där du är med och utformar den tillsammans med övriga i enheten. Rollen är en central funktion i enhetens strategiska utveckling där du stödjer teamens arbete med allt från arkitektur och teknisk design till förvaltning och avveckling för att optimera utvecklingen på lång sikt. Du säkerställer att mätdata analyseras, att larmhantering och övervakning proaktivt utvecklas, att förbättringsarbete genomförs och följs upp och att hela driftmiljön optimeras. Du arbetar aktivt i processen Continual Service Improvement som har till uppgift att ständigt förbättra hela vår IT-leverans.

Vår verksamhet är landstingsövergripande och placeringsort är Kalmar i våra centrala lokaler.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning som t ex ingenjör eller systemvetare. Du har mycket goda kunskaper inom kommunikation, säkerhet och server/lagring, områden som du har arbetat med i flera år. Andra områden som du har erfarenhet av är att ta fram design av större IT-infrastrukturlösningar. Du är välbekant med ITIL och har ett processorienterat arbetssätt.

Som person är du strukturerad, noggrann, drivande och har ett strategiskt tänkande. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift. För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap och har ett brinnande intresse för att kontinuerligt uppdatera din kunskaper. Du trivs med att arbeta i team, ta egna initiativ och jobba självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För arbetet behöver du ha körkort B.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 120 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Tillsammans driver vi utvecklingen av framtidens IT-lösningar för landstinget. Den digitala utvecklingen är starkt i fokus och där vårt arbete gett eko på nationell nivå. Tempot är högt och utvecklingen är snabb.

Mångfalden skapar spännande möten och ger goda möjligheter för den som vill utvecklas. Oavsett var i organisation du arbetar, så är vår vision att vara ett föredöme i utveckling av IT-stöd för ett friskare, tryggare och rikare liv för både medarbetare och medborgare. Landstinget som arbetsgivare är mån om att alla medarbetare har ett hållbart arbetsliv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:18 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-06-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.