IT Supporttekniker Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker IT Supporttekniker Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där du får verka i intressanta och viktiga miljöer - där dina insatser gör skillnad varje dag. Du arbetar med moderna verktyg för att erbjuda bästa möjliga användarsupport inom IT vilket innebär att vara ett stöd för användare med deras IT-relaterade frågor och problem. I rollen som supporttekniker möter du olika personalkategorier i dialog om hur system/applikationer används och utvecklas.

- Att jobba som supporttekniker ger mig en unik inblick i hela landstingets verksamhet, men ur ett IT-perspektiv. Jobbet är väldigt varierande och jag gillar att jag kan påverka min egen utveckling för att fortsätta gå framåt, säger Jimmy Karlsson, supporttekniker.

Du arbetar på plats hos användarna i landstingets olika verksamheter, där du, utöver datorer och mjukvara, supporterar bl a skrivare, mobiltelefoner och videokonferensanläggningar. Du hanterar även hela processflödet för IT-beställningar av landstingets alla enheter; allt från installation, konfiguration till leverans av IT-utrustning.

Vår verksamhet är landstingsövergripande och din placering är på IT i Västervik. Du ingår i beredskapskedjan för supporten.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap inom IT-support. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom IT-området. Det är meriterande om du även arbetat med central klient- och skrivarhantering, mobile device management-verktyg och active directory.

Rollen ställer krav på tekniskt kunnande, eget driv och engagemang. Du tycker om och har förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Du har en stark vilja att hänga med i teknologiska trender och att hålla kunskaper aktuella. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt.

För att trivas bra i rollen som supporttekniker tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Du motiveras av att lösa IT-relaterade problem och förstår betydelsen av att ge god service och support. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och servicekänsla. Ett krav är att du har körkort.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

Enheten IT Arbetsplats kännetecknas av arbetsglädje, gemenskap och delaktighet. Tillsammans med övriga enheter inom landstingets IT säkerställer vi en effektiv IT-arbetsplats för användaren. Enheten ansvarar även för IT Supportcenter.

Landstinget i Kalmar län arbetar utifrån visionen om hälsolänet - för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vårt hälsofrämjande perspektiv genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö och att våra arbetsplatser ska präglas av jämställdhet, likabehandling och mångfald. Vi arbetar målinriktat med verksamhetens bästa för ögonen och hos oss finns goda möjligheter till utveckling.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:34 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-10-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.