Klinikchef till Folktandvården Oskarshamn/Högsby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Klinikchef till Folktandvården Oskarshamn/Högsby. Välkommen med din ansökan senast den 18 december.

Vi erbjuder

Hög frihetsgrad utifrån ett stort politiskt förtroende, väl utarbetade rutiner och lagarbete inom och mellan våra kliniker. Det är så arbetet bedrivs inom Folktandvården. Låter det intressant? Vi söker nu en chef som vill fortsätta att utveckla vår klinik i Oskarshamn/Högsby.

Folktandvården Oskarshamn/Högsby finns i mellersta delen av Kalmar län med närhet till kusten och med bra förbindelser till både Kalmar och Västervik. Oskarshamn/Högsby är en klinik med två arbetsplatser och en gemensam klinikchef. Kliniken har drygt 30 medarbetare och präglas av lagarbete och framåtanda.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling av våra chefer eftersom de är nyckelpersoner för vår framgång både ur ett folktandvårds- och klinikperspektiv.

Vi söker

Vi söker dig som har ett intresse för att leda och förmågan att ta tillvara på den potential som våra medarbetare har. Du driver kliniken med hjälp av dina två kliniksamordnare och dina medarbetare. Tillsammans utvecklar ni verksamheten utifrån Folktandvårdens uppdrag, målsättning och gemensamma värdegrund.

Din helhetssyn gör att du förstår vikten av våra värderingar lagarbete, personligt ansvar och respekt, både inom din egen klinik och tillsammans med andra kliniker, för att på så sätt se till organisationens bästa. Du har intresse av att arbeta med människor, tilltro till andra och energi för förändring och utveckling. I din funktion som klinikchef är du direkt underställd tandvårdschefen.

Ledarerfarenhet och utbildning inom ledarskap är meriterande liksom odontologisk utbildning. Erfarenhet från arbete inom tandvård eller övrig hälso- och sjukvård värderas också högt.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vår filosofi är att bygga upp målstyrda kliniker ledda av kompetenta och visionsstyrda chefer och medarbetare med stor frihetsgrad.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:61 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.