Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Kock. Välkommen med din ansökan senast den 18 november.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett modernt kök i en riktigt fin skolmiljö med bland annat matlagning, bakning, utegrillat, utflyktskorgar, konferensgäster och dagligen få möta skolans fantastiska deltagare. Som en del i kökets arbetslag är du medansvarig för kökets målsättning, att erbjuda matsalens gäster bästa möjliga service. Skolans kök servererar dagligen cirka 180 gäster och erbjuder husmanskost, vegetariskt och de vanligaste kostavvikelserna.

Flera gånger per termin är menyn inspirerad av olika teman, som exempelvis Medelhavet, och det tas också upp receptförslag från skolans kursdeltagare. I arbetet ingår också vanligt förekommande uppgifter för storkök som städning, diskning, för- och efterarbete vid måltider samt egenkontroll. Som kock arbetar du enligt ett fast schema där kvällsarbete ingår.

Vi söker

Vi söker dig som i grunden är positiv och sprider glädje till din omgivning, som möter folk med ett leende. Du är en lagspelare och är noggrann. Hos oss finns inte mitt och ditt och vi uppskattar detaljer och vill ha ordning och reda. Vidare är du serviceinriktad och stimuleras av att ge bra service till andra. Detta kräver att du kan arbeta självständigt, ta snabba beslut och tåla en stressig miljö när den uppstår. Du kan samarbeta med kollegorna i köket, skolans kursdeltagare, konferensgäster, leverantörer och övrig personal. Vi söker dig som har dokumenterad treårig utbildning inom restaurang/storhushåll eller annan dokumenterad likvärdig utbildning eller erfarenhet. Du bör ha arbetat ett antal år som kock och ha viss datorvana.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Som medarbetare på Högalids folkhögskola förväntas du ha en god dialog och kontakt med skolans deltagare, personal och gäster, varför vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsammans skapar vi en miljö som väcker lust att lära och ger möjlighet till egen utveckling. I vår trygga lärmiljö får varje deltagare ett personligt bemötande.

Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningstiden.

Högalids folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning sång och komp, musik på scen, lärarassistentyrket samt kurser för personer med funktionsnedsättning. Skolan utbildar även människor från andra länder i svenska som andraspråk. Högalids folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i Kalmar län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2018:20 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd fr o m 7 januari 2019, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.