Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Kock. Välkommen med din ansökan senast den 2 mars.

Vi erbjuder

Som kock hos oss är du medansvarig för planering av matsedel, näringsberäkning, tillagning av normalkost och olika specialkoster. Vi arbetar utifrån gällande egenkontrollsprogram/HACCP-plan. Du måste kunna arbeta självständigt men även i grupp med matlagning, bakning och övriga förekommande sysslor i ett kök såsom städning och diskning. Du ska även kunna ta emot konferenser och bistå dem med mat vissa kvällar och helger och samverka med den övriga pedagogiska verksamheten på skolan.

Vi söker

Vi söker dig som har dokumenterad treårig utbildning inom restaurang/storhushåll eller annan dokumenterad likvärdig utbildning. Du bör ha arbetat som kock och är en kunnig och kreativ 'matlagare'. Ett stort intresse för matlagning, ett flexibelt och stresståligt arbetssätt med förmåga att se till helheten är en förutsättning för framgång i arbetet. Du ska vara ansvarskännande och ha en positiv syn på människor och arbete. Som medarbetare på Gamleby Folkhögskola förväntas du ha en god dialog och kontakt med skolans deltagare, personal och gäster. Vi lägger därför mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi arbetar utifrån skolans värdegrund.
Körkort är ett krav

Intervjuer sker löpande under pågående ansökningstid.

Gamleby folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, textil design, musik och foto. Skolan utbildar också fritidsledare och har yrkeshögskoleutbildning inom TV-produktion. Folkhögskolan har även ett brett utbud av uppdragsutbildningar. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.
Köket på Gamleby Folkhögskola tillagar i möjligaste mån mat från grunden. Vi har som målsättning att använda ekologiska och kravmärkta produkter i vår matlagning. På Gamleby Folkhögskola serveras frukost, för- o eftermiddagsfika, lunch och kvällsmat på vardagarna. Vi lagar även maten till våra konferenser och har viss catering.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2018:6 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2019-02-28 Sysselsättningsgrad:Tidsbegränsad anställning Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.