Konstsamordnare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Konstsamordnare. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete för dig som intresserar dig för konst och det offentliga rummet. Som konstsamordnare har du ansvar för konstnärlig utsmyckning knutna till landstingets byggprojekt. Just nu har vi flera stora, spännande projekt igång och på gång framöver. Bland annat bygger vi nya psykiatrilokaler i både Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Din roll är att i samarbete med byggsidans representanter planera för och hålla samman arbetet kring konsten i våra byggprojekt. I det ingår bland annat att upprätta tidplan och följa budget för varje konstprojekt, upphandling av konstnärer och konsulter samt uppföljning av projektet fram till slutbesiktning. Den specifika verksamhet som ska bedrivas i varje ny- eller ombyggd lokal är självfallet avgörande för hur konsten väljs eller utformas, men konsten är också en viktig del i landstingets bemötande utåt.

Vi söker

Vi söker dig med en utbildning inom konst och/eller arkitektur/design/inredning/vård, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har framförallt ett stort intresse för konst och dess roll i det offentliga rummet. Du behöver kunna förstå ritningar/modeller som används i byggprojekten. Du har med fördel även tidigare erfarenhet av arbete inom offentlig sektor. God samarbetsförmåga krävs då du i tjänsten har många samverkansytor. Du har också en vilja att bidra till konsten som en del i landstingets bemötande utåt!
B-körkort krävs då tjänsten medför resor i länet.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi på Bygg- och förvaltarenheten förvaltar landstingets fastigheter och ansvarar för landstingets stora och komplexa byggprocesser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:12 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.