Kostadministratör AIVO

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Kostadministratör AIVO. Välkommen med din ansökan senast den 21 januari.

Vi erbjuder

I rollen som kostadministratör kommer du att ansvara för vårt kostdatasystem, AIVO by Mashie. I systemet finns all information och dokumentation om till exempel varor, måltider och kunder tillgängligt. Du ansvarar för att systemet hålls uppdaterat med korrekt information och för att förmedla kunskapen, vilket är en förutsättning för en välfungerande kostverksamhet och välsmakande måltider utifrån patienter och kunders behov.

Du har ett nära samarbete med våra 1:e kockar och bidrar med din kompetens när det gäller exempelvis planering av matsedel för våra tre sjukhus i länet. Du näringsberäknar och kvalitetssäkrar olika måltider utifrån olika näringsbehov samt justerar recepten efter samråd med kockarna. Du ansvarar också för att kontrollera och justera artikelkorsreferenstabellen i AIVO bland annat då prisändringar sker. Utöver detta följer du upp att ingrediensförteckningen för olika livsmedel hålls uppdaterade.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att möta människor, är pedagogisk och vill bidra till en välsmakande sjukhusmat med hög kvalitet som i ett större perspektiv bidrar till bra vård för länets invånare. I ditt arbete har du ett proffessionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad.

Krävs för tjänsten:
- Eftergymnasial utbildning, vi ser gärna att du är utbildad kostekonom alternativt har annan erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Erfarenhet av att arbeta i AIVO
- Kunskap om specialkoster och livsmedelsuppbyggnad

Intervjuer är planerat att genomföras måndag den 29 januari.

Vår arbetsplats

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:33 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-04-01 till 2019-03-01 med eventuell möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.