Kostchef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Kostchef. Välkommen med din ansökan senast den 11 november.

Vi erbjuder

I rollen som kostchef ansvarar du för verksamheten inom kök, städ och vaktmästeri.
Du ansvarar också för utvecklings- och underhållsarbetet gällande skolans lokaler, inredning och utemiljö. I ditt ansvarsområde ingår verksamhet, personal, arbetsmiljö och ekonomi.
Du leder, planerar och följer upp verksamheten och arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete.
Du är med och utvecklar vår konferensverksamhet som du har det övergripande ansvaret för.
Ett mål i skolans verksamhet är att arbeta mot ett hållbart helhetstänk och vi ger dig möjlighet att vara en aktiv del av den processen. Du ingår i skolans lednings- och krisgrupp.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad inom kost och ledarskap. Eftersom du har budgetansvar inom eget verksamhetsområde är utbildning inom kostekonomi en önskvärd kvalifikation. Vi söker dig med erfarenhet och ett genuint intresse för chef- och ledarskap med fokus på att leda och inspirera dina medarbetare för att tillsammans skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö. Du är en engagerad ledare med förmåga att driva och utveckla verksamheten.

Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Skolans motto och värdegrund betonar deltagarnas utvecklingsmöjligheter i en medmänsklig lärmiljö i gemenskap med andra. Köks- och serviceverksamheten är en viktig del av den helhet som vi strävar efter för våra deltagare. Den har en socialpedagogisk funktion. Därför är det av betydelse att du själv ser helheten kring skolans hela verksamhet samt att du har en god samarbetsförmåga då arbetet innebär samverkan med hela skolans personal. God kommunikativ förmåga i tal och skrift och ett gott bemötande är viktigt i din roll.

Du har ett strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och har en humanistisk och positiv människosyn. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar.

Det är en fördel om du har erfarenhet av folkhögskoleverksamhet eller utbildning i folkbildningskunskap.

Intervju och urval löper under annonseringstiden.

Gamleby folkhögskola har en omfattande verksamhet som består av allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, textil design, musik, media och fotografi. Skolan utbildar dessutom fritidsledare och lärarassistenter. Skolan har också en yrkeshögskoleutbildning inom TV-produktion. Folkhögskolan har även ett brett utbud av uppdragsutbildningar. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2018:18 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.