Kostchef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Kostchef. Välkommen med din ansökan senast den 18 februari.

Vi erbjuder

Köket på Västerviks sjukhus ska renoveras för att vi fr o m hösten 2018 åter ska tillaga patientmåltider i egen regi. Vår kostverksamhet växer och vi behöver ytterligare en chef till verksamheten! I rollen som 1:a linjens chef ansvarar du för produktionskök, restaurang och café på Västerviks sjukhus. Du leder, planerar och följer upp verksamheten. Du arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete. I ditt ansvarsområde ingår verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och miljö.

Som chef för produktionskök/restaurang och café har du ett nära samarbete med 1:a linjens chef för måltidsvärdar på Västerviks sjukhus, men också med de andra cheferna inom kost på sjukhusen i Kalmar och Oskarshamn. Tillsammans har vi ett gemensamt ansvar för att fortsätta utveckla kostverksamheten i landstinget. Du ingår i basenhetens ledningsgrupp där vi tillsammans skapar mervärde för patienter och kunder samt hållbarhet i hela måltidskedjan.

Vi söker

Du har erfarenhet och ett genuint intresse för chef- och ledarskap med fokus på att i det dagliga arbetet leda och inspirera dina medarbetare för att tillsammans skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö. Du är en engagerad ledare med förmåga att driva och utveckla verksamheten. Det känns naturligt för dig att arbeta utifrån landstingets värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap.

Du har högskoleutbildning inom kost och brinner för att arbeta med människor och mat. God kommunikativ förmåga i tal och skrift och ett gott bemötande är viktigt i din roll. Du är serviceinriktad och ser patientens och kundens behov.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Intervjuer är planerade tisdag den 27 februari.

Vår arbetsplats

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:4 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare, , provanställning kan bli aktuellt. Landstinget tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer med en tillsvidareanställning inom förvaltningen. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.