Kurator, Vuxenhabiliteringen Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Kurator, Vuxenhabiliteringen Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett självständigt, utvecklande arbete som kurator på Vuxenhabiliteringen i Västervik.
Du arbetar med bedömning och behandlingsarbete. Du har stödsamtal och krissamtal. Som kurator företräder du den psykosociala kompetensen i teamet och är den som håller dig uppdaterad kring aktuell lagstiftning med stöd och samarbete av en erfaren kollega. Arbetet innebär samverkan med bland annat myndigheter, socialtjänst, skolor, Försäkringskassa, Arbetsförmedling.

Vi söker

Vi söker dig med Socionomutbildning. Erfarenhet av arbete på habilitering är önskvärt. Landstinget i Kalmar arbetar efter värderingarna öppet, engagerat och kunnigt, vilket är naturliga delar för dig som medarbetare i vår organisation. Du är empatisk, ödmjuk, ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Att arbeta i team kring patienterna är naturligt för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar Läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.
Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/ .

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:21 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.