Kurator

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Kurator. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Vi erbjuder

Dig ett varierande och stimulerande arbete i Samrehab som är en del av Oskarshamns sjukhus,
ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna.
Du kommer att vara en av Samrehabs tre kuratorer. Till denna tjänst söker vi dig som vill arbeta på sjukhuset, och samtidigt utforma kuratorns roll till att också verka utanför sjukhuset i en nära vård till patient och anhöriga.
Samrehab arbetar med mentorskap, vilket för dig innebär att du kommer att ha en mentor i såväl slutenvården som inom distriktsrehabiliteringen.

Du samarbetar med Samrehabs övriga paramedicinska professioner och ingår i team där kuratorn har en viktig roll.
Som kurator på Oskarshamns sjukhus arbetar du mot olika avdelningar och har en nära samverkan med deras medicinska personal.
Utvecklingen går mot en nära vård av patienterna, vilket för dig innebär en möjlighet att tillsammans med dina kollegor utarbeta kuratorsuppdraget efter detta.

Arbetet som kurator innebär bland annat att ha samtalskontakt med enskilda patienter och /eller deras anhöriga, att förmedla information om samhällets sociala lagstiftning och service samt ge rådgivning och vägledning i dessa frågor. Utöver detta kommer du att samverka med olika myndigheter kring individärenden.

Vi söker

Vi söker dig som har socionomexamen.
Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga, arbetar flexibelt, tar eget ansvar och egna initiativ, samt främjar en god teamsamverkan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:11 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.